NaturRefugium Nordic Nature Academy

FORÅR 2024 Nordisk Skovbadsguide * Nordisk Natur Akademi * NaturRefugium

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participants:
Participant Copy billing address
Add participant

Order summary

IMG_2001_2

FORÅR 2024 Nordisk Skovbadsguide * Nordisk Natur Akademi * NaturRefugium

CERTIFICERET NORDISK SKOVBADSGUIDE PÅ 5 MÅNEDER

ET SANSELIGT SKOVBAD I AL SLAGS NATUR (SKOV, ENG, PARKER OG VED HAVET). 
MED FOKUS PÅ FÆNOMENOLOGISK UNDERVISNING UDE I NATUREN, PÅ EVIDENS OG EN STÆRK FAGLIGHED. 
BÅDE UDDANNELSE OG SELVUDVIKLING!

  • FORÅRSHOLD 2024:

    2. - 3. Marts Modul 1
    4. - 6. April  Modul 2
    24. - 26. April Modul 3
    17.- 20. Maj Modul 4
    7. 9. Juni Modul 5
    17. August Certificering

    i alt 5mdrs uddannelse

    16 dages undervisning i Naturen på Sjælland.

    Overnatning i naturen/på shelterplads er en del af uddannelsen. 

    12 NaturRiterTM i dit eget naturområde mellem modulerne svarende til ca 3t/uge

    200 timers studie og undervisning

Det Nordiske Skovbad kan lindre stress, give ro i kroppen, bedre søvn og indsigter, der hjælper deltageren til balance i livet og komme i godt humør. Det er ikke bare en gåtur - Det er en guidning i at komme væk fra tankemylder, ned i kroppen og sanse naturen og sig selv. Skovbadet spreder glæde, ro og balance i kroppen og en skøn nærhed med naturen - en god ven som altid er der. 

Forestil dig en tid til ro. Tid til at sanse naturen. Lægge dig i græsset, på mosset eller midt i skovens blade. Dufte skoven og engen når det lige har regnet. Skue ud over landskabet, over havet og op i skyerne. Putte sig inde bag krattet og sidde op ad et stort smukt træ. Undersøge skovbunden med bare tæer, følge rådyrets sti, samle bær og svampe.

Undervisning midt ude i smuk natur i Nordisk Skovbad tilpasset vores nordiske landskab og kultur. En livsforandrende læringsproces.
Efter certificeringen har du licens til at guide Nordisk Skovbad. Licensen fornyes hvert år baseret på guidninger.

*Uddannelsesafgiften er inkl moms for private betalere, og uden moms for virksomheder. Prisen inkludere et tilmeldings- og administrationsgebyr på 2.000. kr. Du skal også påregne ekstra udgifter til 2-3 bøger, alternativt kan flere af bøgeren lånes på biblioteket. Beregn også ekstra til udstyr eller lån dig frem. Ved ratebetaling tillægges 2500kr i administration. Deltagelse altid på eget ansvar. Skulle du få brug for at afmelde skal det ske skriftligt til info@Naturrefugium.dk. Ved afmelding mere end 50 hverdage før start opkræves 50% af uddannelsesafgiften. Senere end 50 hverdage før uddannelsens startdato opkræves hele kursusafgiften. Ved lovbestemte forsamlingsforbud udendørs udsættes uddannelsesopstart til en senere dato. Skulle du blive syg optil modulet vil du kunne tage orlov og få mulighed for at deltage på næste hold.  Ceritificering kræver 95% deltagelse i alle aktiviteter inklusiv overnatning. Når du er ceritificeret har du en licens til at udbyde Nordisk Skovbad, men ikke at undervise i skovbadning. Denne licens holdes aktiv ved hvert år at forny licensen baseret på fortsat ceritifcering. Dette kræver at man hvert år kan dokumenterer afholdelse af 6-8 skovbad for grupper og mindst 4 individuelle skovbad (dette forhold kan ændre sig på et senere tidspunkt).  

DKK 33,000
Total due DKK 33,000
including 25% moms DKK 6,600.00

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.